Venčanica Kejt Midlton je kopija?!

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Apr.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanica Kejt Midlton je kopija?!

Kristin Kendal, dizajnerka venčanica iz Hertfordšira u Britaniji, podigla je sudsku tužbu protiv modne kuće McQueen i kreativne direktorke Sare Barton zbog navodnog kopiranja njenog dizajna i to za, ni manje ni više, nego venčanu haljinu Kejt Midlton koju je 2011. godine gledao čitav svet. Foto: Guliver/Getty “Naša klijentkinja je uverena kako je njen dizajn bio kopiran te joj je time nanesena teška nepravda,” izjavio je advokat Kristin Kendal i dodao: “Naša tužba se nipošto ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << odnosi na Vojvotkinju i kraljevsku porodicu“. Brzo su se javili iz stožera modne kuće te su optužbe za kopiranje prozvali potpunim nonsensom: “Sara Barton nikada nije videla nijednu skicu Kristin Kendal niti je znala za nju sve dok nam se gospođa Kendal nije javila, nekih 13 meseci nakon svadbe. Ne znamo zašto je isto pitanje pokrenula ponovo, i to 5 godina nakon kraljevskog venčanja. Optužbe smatramo smešnim.” Foto: Guliver/Getty Barton je 2012. godine nagrađena od strane kraljevske porodice za poseban doprinos modnoj industriji, a Kejt je nastavila da nosi dizajn s McQueenovim potpisom i nakon venčanja. Sada samo predstoji da sačekamo i vidimo kako će se završiti ova sudska rasprava.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Preslatki princ Džordž postao modni uzor

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Apr.2016, 09:06

Princ Džordž već je osvojio simpatije celog sveta jer je često u centru pažnje zahvaljujući slavnim roditeljima, princu Vilijamu i vojvotkinji Kejt Midlton, a izgleda da se sve što obuče odmah rasproda, baš kao u slučaju njegove mame. Foto: Guliver/Getty Budući kralj Velike Britanije još...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.