VIDEO: Našminkajte se kao Adel - za samo par minuta do savršenog izgleda

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Našminkajte se kao Adel - za samo par minuta do savršenog izgleda

Ukoliko spadate u žene koje vole da eksperimentišu sa stilovima šminkanja, imamo odličan predlog za vas.

Predstavljamo vam video snimak koji sadrži uputstvo kako možete imati izgled poput pevačice Adel iz spota "Helou". Naglašena usta, jagodice i oči uz pomoć crnog ajlajnera, jesu recept za savršen izgled.

Pre svega, potrebno je naneti podlogu za šminku kako bi bila duže postojana, a potom sledi puder. Budući da je akcenat na jagodicama, koristite tamnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rumenilo i oštrim kosim pokretima izvucite jagodice.

Obrve iscrtajte olovkom, a za "smokey eyes pogled" potreban vam je crni ajlajner. U završnu fazu dolaze maskara i olovka za usta koja će ih učiniti punijim.

Pogledajte kako možete to da postignete:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.