Uspomena za ceo život: Top 6 bebinih prvih fotografija

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Jul.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspomena za ceo život: Top 6 bebinih prvih fotografija

Ne zaboravite da prvi bebin dan “sačuvate” na pravi način, na vreme napravite svoju listu scena koje želite da budu zabeležene. Evo našeg predloga… Foto: Gulliver/Thinkstock, Pixabay Rođenje bebe, iako veliki događaj u životu, obično je u maglovitom sećanju svima koji su na neki način učestvovali u porođaju. Zbog toga su fotografije od presudnog značaja, one čuvaju dragocenu uspomenu na taj divan dan. Nema ničeg lepšeg nego godinama kasnije uživati u prvim slikama svog deteta… Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Pixabay/Free Images Prvi put u maminom naručju Istraživanja pokazuju da beba prepoznaje majčin glas još u utrobi. Zabeležite trenutak kada mama prvi put vidi svoje dete i uzme ga u naručje. Ova fotografija će svaku majku raznežiti kada kod je pogleda. Koje još fotografije prvog dana bebinog života bi trebalo da se nađu u albumu novorođenčeta pogledajte OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Raznovrsna i zdrava ishrana pozitivno utiče na plodnost žena

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Jul.2015, 09:27

Ishrana je jedan od bitnijih faktora koji utiču na mogućnost da ostanete u drugom stanju – i na dobar i na loš način. Bitna je i činjenica da ona utiče i na zdravlje vaše bebe. Raznovrsna ishrana koja sadrži adekvatne količine hranljivih sastojaka neophodna je, kako pre trudnoće, tako i za...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.