Ukoliko želite da imate dobar seks, ni za živu glavu taj dan ne jedite ove namirnice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukoliko želite da imate dobar seks, ni za živu glavu taj dan ne jedite ove namirnice!

Mogu izazvati probleme.

Naše navike u ishrani imaju ogroman uticaj na mnoge oblasti života uključujući i seksualnost. Možda vaš seksualni život može da bude bolji ukoliko izbegnete ove četiri namirnice.

Pogledajte šta ne treba da jedete sa svojim partnerom pre odlaska u krevet!

AKO SE NE LEČITE, MOŽETE GADNO OBOLETI: Da li se BOJITE muškaraca bez posebnog razloga?

Brokoli je zdrav i sadrži malo kalorija, ali izaberite neku drugu namirnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za romantičnu večeru. Brokoli izaziva nadimanje, što može biti veoma neprijatno u intimnoj situaciji. Umesto toga, izaberite grčku salatu koja je veoma ukusna i koja će vas osvežiti.

Strah od sperme zaista postoji: Ovako izgleda seksualni život devojke koja se boji ejakulacije

Možda vaš partner voli dobro začinjena jela od mesa? Bolje je da ih ne pripremate za večeru. Večera koja se sastoji od mesa, a posebno crvenog, učiniće da se osećate sporo i pospano, a vaš organizam će se fokusirati na varenje hrane.

Iako se čini da slatkiši na brz način donose energiju nakon napornog dana, to je lažan osećaj. Konditorski proizvodi smanjuju nivo testosterona i izazivaju umor. Njihova potrošnja samo može da zadovolji vašu glad za kratko vreme.

Tajne dobrog seksa na 30 stepeni: Kako sačuvati strast po ovoj vrućini! Samo za divlje! (FOTO)

Gazirana bezalkoholna pića izazivaju nadimanje i sadrže monosaharide i ugljen dioksid. Pre seksualnog odnosa takođe treba da izbegavate alkohol jer negativno utiče na nivo testosterona kod vašeg partnera. Najbolje je izabrati sveže voćne sokove koji će omogućiti da održite vitalnost i energiju!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.