U susret akciji “Sava Šumanović”: Nina Janković i Andrija Kuzmanović kao “Mladi par na klupi”

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Sep.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U susret akciji “Sava Šumanović”: Nina Janković i Andrija Kuzmanović kao “Mladi par na klupi”

Fotograf Sever Zolak, učesnik L&Z projekta “Jedan slikar, 10 fotografa, 20 umetničkih dela“, pronašao je inspiraciju u delu Save Šumanovića “Mladi par na klupi”, a u ulozi modela našli su se glumci Nina Janković i Andrija Kuzmanović.

Nina je oduševljena svojom paž frizurom i špic šiškama, ono što je interesantno kod ove fotografije je stajling. Naime, svi odevni predmeti koji su korišćeni na snimanju nisu vintage već komadi koji se nalaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << u buticima u prodaji.

Mladi par na klupi podsetio me je na moje dedu i babu. Ima nešto neverovatno romantično na toj slici, a opet veoma napeto. Kao da se plaše godina koje su pred njima. Kolorit mi je, takođe, veliki izazov“, rekao je Sever čija će se fotografija naći na izložbi 12. septembra u Galeriji slika Sava Šumanović u Šidu.

Foto: Sever Zolak

Stajling: Ashok Murty

Frizura:Đurđica Ivanović Đuka

Make up: Aleksandar Đikić
Pogledaj vesti o: Nina Janković

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.