U Srbiju dolazi Donald Potard!

Izvor: Prva.rs, 18.Apr.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiju dolazi Donald Potard!


Donald Potard, održaće predavanje 25. aprila na Serbia Fashion Week-u  u okviru međunarodne konferencije “Program razvoja modne i tekstilne izvrsnosti u Srbiji“
On je jedan od najuticajnijih ljudi iz sveta modne industrije, čija biografija deluje gotovo nestvarno!
Savetnik je najpoznatijih modnih kompanija kao sto su Paco Rabanne, Kenzo Takada, Chantal Thomass, Vivienne Westwood, Alexander McQueen, Donna Karan, Alexis Mabille, Philippe Starck i Eric Gizard.
Gospodin >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Potard je 25 godina bio generalni direktor modne kuće Jean Paul Gaultier, a potom istovremeno Jean-Charles de Castelbajac-a i Emanuel Ungaro-a. Takođe, bio je predsednik prêt-a-porter Unije modnih dizajnera, kao i član Francuske Federacije Mode. Donald Potard i danas nastavlja da motiviše nove generacije talenata, kao profesor modne izvrsnosti na Akademiji umetnosti u Parizu, kao i iskusne kreatore i dizajnere koji u njegovoj ekspertizi pronalaze podršku takođe kroz Agent de Luxe, agenciju koju je osnovao 2006. godine. Posebno priznanje njegovoj karijeri predstavlja orden Legije časti Francuske kojim je odlikovan.

Istog dana održaće se i predavanje gospodina Marsela L. Džonsa, vlasnika "The Fashion Insider TV" i “MLJ Media“ i jednog od najcenjenijih modnih kritičara u svetu, na temu "Zavođenje medija i bajera: Šta svaki mladi dizajner mora da zna pre nego što se predstavi javnosti".

Svi oni koji su zainteresovani da posete ova predavanja po prvi put će to moći da urade putem kupovine ograničenog broja ulaznica na prodajnim mestima Gigs Tix-a, kao i putem njihovog sajta.
Serbia Fashion Week koji će biti održan od 22. do 26. aprila u hotelu Park, u Novom Sadu, predstaviće publici kolekcije stranih i domaćih dizajnera, dodelu nagrada - "Serbia Fashion Awards", uz muzički program, kao i brojne izložbe.
Cena ulaznice za otvaranje Serbia Fashion Week-a i reviju Agate Ruiz de la Prade iznosi 1990 dinara, za sve ostale revije (blokove revija) 990 dinara dok karte za svečanu dodelu nagrada "Serbia Fashion Awards", tokom koje će nastupiti i bend Frajle koštaju 1990 dinara.“.
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.