U MORU RASKIDA, JEDNA SVADBA: Naša popularna voditeljka se UDAJE OVE GODINE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2017, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U MORU RASKIDA, JEDNA SVADBA: Naša popularna voditeljka se UDAJE OVE GODINE! (FOTO)

A nije joj izgledalo da će njih dvoje ikada uspeti...

Iako je javna ličnost, o njenom privatnom životu ne zna se mnogo. Najveći izvor informacija jeste zapravo Instagram profil, na kojem redovno objavljuje najrazličitije slike, što sa posla, što sa putovanja, ali i sa svojom jačom polovinom.

SPAVATE DUŽE OD DEVET SATI? Možda bolujete od ove OPAKE bolesti!

Voditeljka Slađana Tomašević važi za jednu od najlepših i najprofesionalnijih ličnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa "malih ekrana", a nedavno je otkrila i da će uploviti u bračne vode. Ona je odgovarala na pitanja Blic Puls-a i tom prilikom se prisetila kako ju je budući muž osvojio:

- Osvojio me je jednostavnošću. Potpuno je drugačiji od mene, on je smiren i staložen. Ja sam stalno za neku akciju, a on je stabilno stvorenje. Sećam se kada smo se upoznali, ništa mi nije obećavalo. Bilo je bezveze, otišli smo na kafu i ja sam pomislila: "Bože, šta radim ovde sa njim?", kad ono... Verovatno se do kraja godine udajem, da znate.

NISTE NI SLUTILI: Pogledajte čemu služi "DŽEP" na vašim gaćicama!

A post shared by Sladjana Tomašević (@sladjana.tomasevic) on Apr 30, 2016 at 12:55am PDT

A post shared by Sladjana Tomašević (@sladjana.tomasevic) on Mar 9, 2017 at 12:01am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.