Trikovi za stidljive zavodnice

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Dec.2014, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trikovi za stidljive zavodnice

Biti zločasta u krevetu nije lako. Obično stid sprečava žene da maksimalno uživaju svim čulima. Ako ste i vi stidljive, pokušajte da ovim seksi začinima rasplamsate strasti ispod jorgana.

Kravata za nove igrice

Zavežite ga njegovom kravatom. Ideja o vezivanju lisicama mnogima nije bliska, ali vezivanje sa kravatom ne zvuči toliko zahtevno. Bez obzira u kojoj ulozi želite biti, dominantnoj ili submisivnoj, igra sa kravatom je dobra za početak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje <<
Ogledalo kao saveznik

Sramežljivost, seks i ogledalo možda ne idu ruku pod ruku, ali uz malo hrabrosti mogli biste da otkrijete sve čari “voajerizma” u svom domu. Gledati se u ogledalo ili dozvoliti partneru da vas gleda svejedno je, bitno je samo da vama odgovara. Još ako uz to obučete seksi štikle, osećaćete se zavodljivije i spremnije za znatiželjni pogled partnera.

Kocka leda u novoj ulozi

Kockice leda ne moraju da služe samo za hlađenje pića. Njima se možete poigrati u spavaćoj sobi prelazeći preko tela ili ih stavite u usta. Mašta će odraditi ostalo.

Zadovoljstvo iz frižidera

Igre sa hranom ne moraju da izgledaju kao iz filma “Devet i po nedelja”, ali malo eksperimenta sa šlagom, čokoladom ili sladoledom ipak možete probati. Otopite čokoladu, stavite je na vrat i neka igre počnu.

Povez za oči

Sve ovo možda bi vam bilo lakše da isprobate ukoliko dopustite partneru da vam svilenom maramom ili šalom veže oči. Osećaj da se prepuštate i izoštravanje drugih čula mogu biti sasvim novi užitak.

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.