Tri jednostavna koraka da blistate kao Hale Beri

Izvor: Lepota i zdravlje, 06.Feb.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri jednostavna koraka da blistate kao Hale Beri

Piše: Maja Šarić, novinar magazina “Lepota i Zdravlje” Filmska diva ove godine puni 51 godinu, što se po njenom blistavom tenu i mladolikom izgledu zaista nikad ne bi dalo pogoditi. Priznajte da biste joj “na jedan” dali bar deceniju manje, kao i da biste dali sve da vam lice sija baš kao i njeno. E, pa, nakon što pročitate ovaj tekst, bićete na korak bliže tom cilju. Tačnije, u ovom trenutku ste samo tri koraka daleko od njega. A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Dec 22, 2016 at 4:43pm PST Ukoliko pažljivo budete pratili uputstva, za samo 20 minuta postići ćete željenu teksturu kože, kao i divan sjaj. Prvi korak: piling (najefektivniji je onaj koji sadrži mlečnu ili jabučnu kiselinu). Drugi korak: serum (umiruje kožu sastojcima aloje i glicerina). I treći: maska – (dubinski hidrira kožu i poboljšava njenu teksturu, a više o ovom beauty trendu možete pročitati u aktuelnom broju našeg štampanog izdanja na stranicama posvećenim nezi i lepoti). A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on Dec 26, 2016 at 4:17pm PST Najbolje rezultate postići ćete ukoliko jednom mesečno budete sprovodili ovaj, kako se pokazalo, i više nego efikasan tretman. Pročitajte i… One su se usudile da objave svoje “no make up” selfije, šta nas koči?

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Keri Bredšo za moderne Pepeljuge

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Feb.2017, 15:35

Piše: Maja Šarić, novinar magazina “Lepota i Zdravlje” Sve smo mi pomalo Keri Bredšo, kad je u pitanju ljubav, ili da se preciznije izrazim opsednutost cipelama. I dok se spekuliše hoće li biti trećeg dela filma “Seks i grad”, kao i šta bi mogla da bude njegova tema, s obzirom na to da...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.