Top 5 modernih načina na koje možete nositi kapu

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Nov.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 modernih načina na koje možete nositi kapu

Pored toga što su lepe, one imaju važnu funkciju – da nam čuvaju glavu od hladnoće i donekle sačuvaju frizuru od vetra i vlage. Postoje u raznim bojama, modelima i za različite prilike, a mi ćemo vam danas predstaviti pet načina na koje možete nositi ovaj zanimljivi multifunkcionalni aksesoar. Foto: Gulliver/Thinkstock 1. Kapa sa upečatljivim detaljem Tokom hladnije sezone, manje je više. Manje boja, što jednostavnija odeća i manje jake šminke. Ali kada je reč o kapi, situacija se >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << menja. Zašto da ne nosite kapu sa zanimljivim i upadljivim detaljem. Taman će vas „izvući“ iz monotonog stajlinga. Ako nemate kapu koja ima neki natpis ili sjajni detalj – napravite je. Jednostavno na kapu zakačite vaš omiljeni bedž, broš ili izvezite nešto, ako to znate da radite. Na vama je da napravite remek delo od svog aksesoara i izgleda. 2. Kapa „piramida“ Ako volite opušten i pomalo „opasan“ izgled, ovaj način je pravi za vas, s tim što će vam trebati kapa tvrđeg materijala kako biste mogli da je namestite da ide u špic, a da vam vrh ne padne i pokvari celokupni izgled. budite oprezni kada nosite ovu kapu, jer nije za svaku priliku; najbolje ide uz opušten stil oblačenja za šetnju po gradu ili odlazak na kafu sa drugaricama. Foto: Gulliver/Thinkstock 3. Prevelika, XL kapa Preveliki džemperi i kaputi, pa su postale i takve i kape. Kao i za ostale veliek stvari, morate znati kako dobro da ih iskombinujete i nosite – u suprotnom ćete izgledati smešno. Ovakva kapa ima preveliki „zadnji deo“ koji slobodno pada, dok prednji savršeno odgovara bilo kojoj veličini glave. Međutim, ako je namestite lepo, a imate malu glavu, kapa će dobiti potpuno drugi izgled, kao i vaš oblik glave. Foto: Gulliver/Thinkstock 4. Opušteno Ovaj način je najomiljeniji jer vam ne treba neko preterano znanje za njeno nameštanje. Možete je nositi svuda, pa čak i u unutrašnjem prostoru, jer izgleda kao savršen modni detalj. Namestite je da vam ide preko celog čela ili samo do njegovog početka, a zadnji deo namestite da opušteno pada preko vaše kose. Pročitajte i… Kako poznate dame nose šešir? 5. Na potiljku Pored opuštenog stila, ovaj takođe deli prvo mesto najpopularnijeg stila nošenja kape. Ako imate frizuru kao što je rep ili nisku punđu, nošenje kape na potiljku je odličan način da zaštitite frizuru od vetra i vlage koje je mogu pokvariti. Ako više volite da vam kosa bude puštena, ovaj način je takođe odličan. Kosu možete uviti u lokne ili napraviti talase i prednje pramenove pustiti da lagano padaju, dok ćete preostali deo kose ubaciti u kapu.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Top 5 modernih načina na koje možete nositi kapu (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2015, 13:26

Pored toga što su lijepe, one imaju važnu funkciju – da nam čuvaju glavu od hladnoće i donekle sačuvaju frizuru od vjetra i vlage...Postoje u raznim bojama, modelima i za različite prilike, a mi ćemo vam danas predstaviti pet načina na koje možete nositi ovaj zanimljivi multifunkcionalni aksesoar...1....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.