Tamna strana poligamije: Pronašli smo devojku iz snova, a sve se završilo potpuno neočekivano

Izvor: B92, 01.Dec.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamna strana poligamije: Pronašli smo devojku iz snova, a sve se završilo potpuno neočekivano

U anonimnoj priči, Amerikanka je podelila svoje iskustvo poligamnog odnosa i spomenula probleme o kojima mnogi na početku ne razmišljaju.

Moj partner i ja smo jedni od retkih parova koje poznajemo, a koji su u poligamnoj vezi. Na početku smo uživali u zasebnim avanturama, međutim u jednom trenutku zaključili smo kako bismo zaista hteli da pronađemo simpatičnu, zrelu, samouverenu i vatrenu 'devojku iz susedstva' koja će uživati u seksu u troje.

Prošle su godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a nikoga nismo uspeli da pronađemo, sve dok jednom prilikom nismo naleteli na staru prijateljicu koju godinama nismo videli i koja je u međuvremenu prekinula sa svojim dečkom. Imala je bledu kožu i crvenkastu kosu. Bila je oličenje onoga što smo tražili.

Da je reč o pravoj stvari, shvatili smo kada me je za vreme jedne žurke pčela grliti i zavodljivo plesati, istovremeno ne skidajući pogled s mog partnera. Sledeći dan poslala je poruku oboma: 'Bilo mi je jako lepo u vašem društvu sinoć. Htela bih oboje uskoro da vas vidim'.

Bili smo u šoku, ali i oduševljeni njenom porukom i jedva smo čekali sledeći susret. Dogovorili smo se za viđenje na žurci zajedničke prijateljice. Bilo je potrebno samo nekoliko sati i već smo sve troje uživali u razmenjivanju nežnosti.

Jedva smo stigli do sobe, kada smo bez ikakvih kočnica i ograničenja u glavi počeli istraživati jedni druge.

Nakon toga, moj partner i ja smo hteli još takvih susreta. Bilo je čarobno, baš kako smo se i nadali. Zajedno smo išli na žurke, piknike, večere, druženja, bioskop... Radili smo sve kao i drugi parovi - samo u troje.

Posebno nam se svidelo kako je imala poštovanja prema nama i uvek bi nam dopustila da diktiramo pravila igra, ali se istovremeno trudila da ih još malo pomeri.

U ne-monogamnom svetu postoji poseban izraz za treću osobu - jednorog. Zašto jednorog, pitate se? Jer je retka, lepa i teško ju je pronaći. A ako je uhvatite, u vezu će uneti dašak prave čarolije.

S vremenom smo se jako zbližili. Ona nas je upoznala sa svojom sestrom, a mi smo nju počeli da zovem našom devojkom. Kad me je partner zaprosio, ona je bila uz mene i silno sam želela da mi bude kuma.

S vremenom naš odnos je rastao i morala sam da joj priznam da je volim, no tada je sve postalo mnogo komplikovanije.

Odjednom, ona je počela da ide na žurke bez nas, ili kada bi išla s nama - redovno je sebi pronalazila muškarca s kojim je sate provodila u WC-u. Oni je nisu zaslužili, a nas je ignorisala.

I partner i ja smo bili skrhani, povređeni. Imali smo osećaj kao da nas vara. Pitali smo se da li je problem u nama, da li se nekada osećala zapostavljenom pa je zato krenula za drugim muškarcima?

Mnogo smo razgovarali i na kraju zaključili da je vreme za raskid. Nakon deset meseci smo raskinulii s našom devojkom.

Iako mi je bilo jako žao, smatram kako je tih deset meseci bio najlepši period u mom životu i ne bih ga menjala ni za šta, ali nikad se ne bismo nadali da ćemo se toliko zaljubiti i na krajutoliko patiti...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.