Tajne tehnike poznatih kuvara za najsočnije meso i pečenje

Izvor: B92, 29.Jan.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajne tehnike poznatih kuvara za najsočnije meso i pečenje

Kako bi pečenje bilo hrskavo, ali meko, najpre ga kratko ispržite, zarim proces termičke obrade dovršite u rerni, a karamelizovane ostatke jednostavno u tiganju pretvorite u fantastičan sos...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.