Šuma u obliku srca kao uspomena na preminulu suprugu

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Dec.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šuma u obliku srca kao uspomena na preminulu suprugu

Prava ljubav ne poznaje granice, a sjajan primer za to je Vinston Hoves koji je, kada mu je voljena supruga pre 15 godina preminula, zasadio 6,000 stabala hrasta u obliku srca kao večnu uspomenu na nju.

Ovaj spomenik ljubavi se nalazi u Engleskoj i godinama je bio skrivan od očiju javnosti. Slučajno ga je otkrio jedan pilot koji je krstario širom zemlje u svom avionu.

Nakon što je Vinstonova supruga preminula, on je pažljivo isplanirao izgled buduće šume >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i zasadio hrastove u obliku srca tako da donji deo bude usmeren ka kući u kojoj je supruga provela detinjstvo. Celo srce je okruženo visokim narcisima koje mu daju posebnu toplinu.

Autor: LifeContent, S.D.Foto: Pinterest

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.