Stvari koje ne bi trebalo da činite zbog muškaraca

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Sep.2014, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvari koje ne bi trebalo da činite zbog muškaraca

Biti u vezi ne znači odreći se svoje slobode, prava odlučivanja i nezavisnosti. Čak i kada imate partnera, potrebno je imati pravo reći ne u nekim situacijama.

1. Da on plaća sve račune

Žene više finansijski ne zavise od muškaraca, a neke čak zarađuju bolje od njih pa je nepotrebno očekivati da će muškarci plaćati sve račune kad izađete u grad. I oni ponekad vole da budu izvedeni na večeru, bioskop ili fudbalsku utakmicu.

2. Izvoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << “napredne” seksualne poze

Ako vam se nešto ne sviđa i ne osećate se dobro, nemojte zbog druge strane i njihove ljubavi osećati pritisak za novim pozama u spavaćoj sobi. Eksperimentisanje je dozvoljeno, ali samo ako je dogovoreno između partnera i na njihovo obostrano zadovoljstvo.

3. Pretvarati se da nemate normalne fizičke potrebe

Izbegavanje odlaska u toaletne prostorije pred boljom polovinom potpuno je normalno na početku veze, kad još nismo sigurni u svoja osećanja. Ali, nakon nekog vremena svaki par se nauči na partnerove ponekad “neprivlačne”, ali neizbežne fizičke karakteristike poput ispuštanje gasova. Naučite da živite sa tim!

4. Izbegavanje prijatelja

U prvim mesecima veze možda imate potrebu da budete sa svojom ljubavi 24 sata u dnevno, sedam dana u nedelji. Ali, ta potreba nakon nekog vremena bledi. Zanamarivati svoje prijatelje zbog nove ljubavi apsolutno je pogrešno. Dogovorite se međusobno kako bi uravnotežili njegove izlaske s momcima i vaše šoping ekspedicije s prijateljicama.

5. Gledanje omiljenih filmova i serija

Lepo je deliti zajednički ukus za filmove, serije, muziku i pozorište. Većina parova, pak, voli skroz suprotne stvari. Nemojte zato da forsirate svoju bolju polovinu na gledanje omiljenog filma po stoti put, niti se ljutiti kada tu aktivnost druga strana pokuša da izbegne.

6. Preuzeti partnerove hobije

Neke osobe izgube deo svoje ličnosti kad uđu u vezu, jer pokušavaju da udovolje partnerovim željama, hirovima i hobijima. Nema ništa loše u tome da odbijete da se pridružite njegovom kuglačkom društvu. Zdravo je imati drugačije interese i deo vremena provoditi izvan kruga zajedničkih aktivnosti.

7. Promeniti svoju ishranu do neprepoznatljivosti

Poželjno je jesti zdravo i pravilno, ali menjati prehrambene navike zbog partnera u tolikoj meri da noćima ne možete da spavate zato što ste gladni – aposolutno je suludo. Svaka osoba bi trebalo da odlučuje o svom telu i prehrambenim potrebama. Isto vredi i za garderobu.

Izvor: zadovoljna.hr, M. G.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.