Stvari koje morate učiniti na kraju svakog radnog dana

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Nov.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvari koje morate učiniti na kraju svakog radnog dana

Osvrnite se na sve što ste uspjeli da učinite danas i uporedite s onim što je bilo isplanirano i odredite vaše obaveze za sutra.

Pre nego što napustite vaše radno mesto, postoje stvari koje obavezno morate učiniti.

1. Popis

Napravite popis svega što ste uspeli da učinite danas i uporedite ga s onim što ste planirala da učinite. Jeste li zadovoljni ciljevima? Da li ste nešto propustili? Istaknite sve što ste učinili i napravite popis nedovršenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << obaveza.

2. Ciljevi

Na kraju radnog dana postavite ciljeve za onaj sutrašnji. Biće vam lakše kad ujutro sednete za radni sto i tačno znate šta morate sve da obavite.

3. Prioriteti

Sad kad ste odredili ciljeve, razvrstajte ih po važnosti: od onih koje morate učiniti odmah sutra ujutro do onih za koje još uvek ima vremena. Znamo da je uvek lakše početi od onih lakših zadataka, ali je ipak bolje da krenete od težih zadataka.

4. Radni sto

Ključ za produktivnost je organizacija. Zato pre nego što odete, pospremite kreativni nered na svom stolu i jutarnjeg stresa neće biti.

Izvor: index.hr

M.G.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.