Stiže nam novi trend: Umesto medenog meseca, mladenci se odlučuju za ovo

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže nam novi trend: Umesto medenog meseca, mladenci se odlučuju za ovo

Poznate ličnosti su uvele novi trend u sferi venčanja, te se sada sve više mladenaca ugleda na njih.

Od kada je Pipa Midlton rešila sa svojim izabranikom da ode na putovanje, pred samo venčanje, mnogi su shvatili da je ovaj predah odlična ideja.

Slobodno vreme pre velikog dana je odličan način da se partneri dodatno povežu i opuste pred svadbu, te sve više ljudi odlučuje za nešto ranije putovanje.

Tako je trend koji je nazvan "earlymoon" zaživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mleđu mladima, a oni su oduševljeni ovom idejom.

Osim opuštanja, ovaj period je idealan da još jednom pređu sve stavke pripreme venčanja, te imaju dodatno vreme da nešto izmene ili dodaju.

S obzirom da se "earlymoon" tek pojavio, u narednom periodu videćemo da li će moći da smeni mnogima omiljeni medeni mesec.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.