Šta obavezno treba uraditi nakon seksualnog odnosa?

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Feb.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta obavezno treba uraditi nakon seksualnog odnosa?

Ako se pitate šta je to, otkrićemo vam – odlazak u toalet. Sigurno vam zvuči čudno zašto treba da odete u toalet nakon seksa, ali je to potreba koja se kod nekih žena javlja odmah po završetku odnosa, a kod nekih posle nekoliko minuta. U svakom slučaju je ne treba ignorisati. Foto: Guliver/Thinkstock Zbog čega nam se to dešava? Pročitajte i… 6 grešaka koje žene nikako ne opraštaju muškarcima u krevetu Tokom seksa je naše telo izloženo mnogobrojnim infekcijama koje razne bakterije >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << mogu da izazovu, a mokrenje je jedan od prirodnih mehanizama našeg tela da se odbrani od njih. Prema mnogim doktorima, preko seksualnog odnosa se najčešće može dobiti upala bešike, jer se tokom njega bakterije šire preko mokraćnog kanala direkto do bešike. Mokrenjem nakon seksulanog odnosa se telo „čisti“ od bakterija i na taj način sprečava stvaranje infekcije u bešici. Pročitajte i… 10 dokazanih činjenica koje povećavaju šanse za seks Zbog toga, kada osetite da vam se ide u toalet nakon seksa – ne oklevajte već odmah idite. Možda vas upravo to sačuva od dosadne i nimalo zanemarujuće upale bešike.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Šta obavezno treba uraditi nakon seksualnog odnosa?

Izvor: Svet, 13.Feb.2016

Ako se pitate šta je to, otkrićemo vam – odlazak u toalet. Sigurno vam zvuči čudno zašto treba da odete u toalet nakon seksa, ali je to potreba koja se kod nekih žena javlja odmah po završetku odnosa, a kod nekih posle nekoliko minuta. U svakom slučaju je ne treba ignorisati.. Foto: Guliver/Thinkstock.....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.