Šta muškarci skrivaju od žena?

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Dec.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta muškarci skrivaju od žena?

Činjenica je da postoje stvari koje muškarci nikada neće reći naglas ili priznati ženi. Oni ih drže u tajnosti ili izostavljaju neke detalje koji bi mogli povrediti ženina osećanja ili uzrokovati neke probleme.

Međutim, gledajte na to isto kao da vi same imate neke svoje sopstvene tajne koje ne odajete svojim partnerima ili muževima. To je sasvim normalno. Evo nekih malih tajni koje nećete nikada (ili jako retko) čuti da govori vaš dragi – naglas.

“Volimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << da gledamo druge žene”

I nemojte se praviti da vas to iznenađuje. To svi znamo i činjenica je da muškarci (kao i mi žene) vole da pogledaju i okrenu se za dobrom ženom. To je urođena reakcija, potpuno izvan kontrole, i što je još važnije – sasvim je nebitna. Svaki normalan muškarac ima potrebu da pogleda drugu ženu, a sve dok je samo to u pitanju zaista se ne morate ni oko čega brinuti.

“Mi i dalje volimo da gledamo porniće”

Ne često, ali muškarci vole porniće. I zapravo žele da ih žene gledaju s njima. A bili bi i te kako srećni da žene napokon prihvate činjenicu da muškarci jednostavno gledaju porniće. I da tu nema neke veće rasprave.

“Super nam je kada imate devojačko veče”

Ima devojaka koje ni u kom slučaju ne žele da ostave svog dragog samog, a kamoli da izađu bez njega i slično. Nemojte biti jedna od njih. Muškarci to naprosto mrze. Jedna od boljih stvari koju oni vole je i da provode vreme sami. To znači da oni tada mogu raditi šta god žele – bez vas. Nebitno da li se radi o igranju igrica na kompjuteru, čitanju knjige, izlasku u grad – nemojte im to uskraćivati. Uz to, mala odsutnost je dobra. Više ćete se zavoleti.

“Srećni smo kada prve spomenete važne teme”

Iako se ponekad čini da muškarci zaista ne vole da razglabaju o “važnim” temama, nije tako. Oni su srećni kada pokrenete teme koje se tiču veze, braka, dece… Naravno, ako to učinite u pravo vreme. Muškarci poštuju teme velikih razgovora, a pogotovo kada to učinite opušteno i bez pritiska na njih. Pritiske zaista ne vole.

“Ne obožavamo previše šminke na vama”

Priznajmo, žene znaju da preteraju sa šminkom. A muškarci to uopšte ne vole. Još sat vremena nakon što vas je poljubio razmišlja o tome ima li vašu šminku na svojim usnama.

“Primećujemo kada vas drugi muškarci gledaju”

Možda se ponekad i prave da ne vide, ali zapravo sve snimaju svojim očima. To izaziva u muškarcima osećaje između ponosa i ljubomore.

“Volimo komplimente”

Od žene koju vole, muškarci obožavaju da čuju kompliment. Isto kao što bi oni vama rekli da izgledate sjajno, tako i oni vole da čuju koju lepu reč na svoj račun. To će im izmamiti osmeh na lice, bićete im draže, a i više će se truditi oko vas. Pohvalite ih, recite im koliko ih volite, koliko su divni i svašta nešto – isplatiće se, verujte.

“Bili smo nervozni kada smo prvi put spavali s vama”

Naravno, izigravali su da nisu uopšte nervozni. Ali, duboko u njima kopkale su ih razne stvari i činjenica da se možda ne osramote, da vas ne iznevere i slično. Ko bi rekao, zar ne?

“Ponekad nam jednostavno nije do seksa”

Da, moguće je. I istinito. Ponekad su i oni umorni i pod stresom i jednostavno nemaju volje. Nemojte zato odmah misliti da je u vama problem ili da nešto nije u redu.

Izvor: žena.hr, M.G.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.