Šta će Melani reći za novu devojku: Srećan sam i uživam

Izvor: B92, 21.Dec.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će Melani reći za novu devojku: "Srećan sam i uživam"

Španski glumac Antonio Banderas uživa u ljubavi sa novom devojkom, koja je vidno mlađa od njega.

Pedesetčetvorogodišnji glumac je prvi put viđen s novom devojkom u oktobru nakon večere u Barseloni, a koliko je njihova veza jaka svedoči i činjenica da su pre neki dan uslikani na izletu tokom kog su planinarili.

Njegova vidno mlađa devojka zove se Nikol Kempel i uspešna je investiciona bankarka iz Holandije, a Antonio izgleda veoma zaljubljeno.

"Nikol >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bila razlog raskida, oni su se upoznali tek nakon što se Antonio rastao od Melani“, navodi izvor za "Hola!“ magazin.

I Antonio je priznao da je konačno srećan i zadovoljan.

"Moja deca su odrasla. Ja se razvodim. Jednostavno sam srećan. Život je dobar“, izjavio je nedavno i dodao da radi na novim filmskim projektima, te da mu je najvažnije da se sada dobro zabavlja.

Kako izgleda Banderasova nova devojka možete pogledati ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.