Šta Vilijam i Kejt imaju protiv farmerki?

Izvor: B92, 21.Nov.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Vilijam i Kejt imaju protiv farmerki?

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i princ Vilijam boraviće u Sjedinjenim državama od 07. do 09. decembra ove godine. Američki mediji upoznati su sa "dres kodom“ ukoliko budu imali tu čast da intervjuišu kraljevski par.

Ako budu imali vremena Vilijam i Kejt razgovaraće sa američkim medijima budući da ih tamo očekuje veoma gust raspored dobrotvornih događaja i ostalih obaveza.

Za svaki slučaj, ako mediji nisu upoznati s tim koliko je važno da sve bude >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako treba za kraljevski par, upozoreni su da nikako ne nose farmerke, trenerke i patike.

"Svaki novinar koji će intervjuisati kraljevski par moraće da poštuje dres kod za formalne događaje iz poštovanja prema kraljevskim gostima. Odelo se podrazumeva za muškarce uz obavezno nošenje kravate i jakne, a za žene takođe odela (suknje ili pantalone). Ležerno obučeni pripadnici medija, u farmerkama, trenerkama ili patikama neće biti primljeni“, glasi saopštenje.

Pitamo se da li će ovaj dres kod važiti i u sportskoj hali gde će kraljevski par prisustvovati utakmici Bruklin Netsa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kejt i Vilijam: Samo ovako obučeni novinari smeju da nas intervjuišu

Izvor: Story, 21.Nov.2014

Mladi bračni par, princ Vilijam i Kejt Midlton posetiće SAD, a neki američki mediji će imati tu čast da ih intervjuišu pod uslovom da dođu prikladno obučeni...Kejt i Vilijam, foto: Profimedia..Njihov boravak u Sjedinjenim državama trajaće od 7. do 9. decembra, a ukoliko budu imali vremena zbog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.