Šminker Dragan Vurdelja deo tima čuvenog Toma Forda

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Sep.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šminker Dragan Vurdelja deo tima čuvenog Toma Forda

Na sinoć održanoj reviji Tom Forda, profesionalni šminker Dragan Vurdelja bio je član odabranog tima koji je određivao make up trendove za predstojeću sezonu proleće/leto 2015. Prema ocenama uglednog svetskog magazina Allure ovi trendovi su odabrani za najseksepilnije na Londonskoj nedelji mode i ove sezone uopšte u svetu.

Među brojnim zvanicama iz svetskog džet seta našla se i Karin Rotfild, muza Toma Forda i urednica mode magazina Harper’s >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Bazaar na globalnom nivou, koja je svoja zapažanja o novoj kolekciji i izuzetno atraktivnom stilu šminke podelila sa Vurdeljom.

Tim pod vođstvom Šarlote Tilburi, uticajne britanske šminkerke, kreirao je retro rock chick stil koji karakteriše nude look kože, na kojoj se skoro ne koristi rumenilo, a akcentom je na očima i maskarom u duplom sloju.

Dragan Vurdelja se za nepune dve godine svog rada u britanskoj prestonici našao u samom svetskom vrhu kada su profesionalni šminkeri u pitanju a u prilog tome, između ostalih, svedoči saradnja sa modnom dizajnerkom Stelom Mekartni i modnom kućom Burberry.

Ostvario je i saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas kao i sa američkim magazinom GQ, a učestvovao je u nizu kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku. Veliku pažnju posvećuje edukaciji novih talenata kroz svoju akademiju koju je osnovao pre pet godina u Srbiji.

Nakon londonske nedelje mode Vurdelja će održati seminare o predstojećim svetskim make up trendovima ekskluzivno u Beogradu. Više detalja o seminarima na oficijalnoj Facebook stranici: facebook.com/skolasminke.draganvurdelja

Autor: Life Content

Foto: PR

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Dragan Vurdelja član odabranog tima čuvenog Toma Forda

Izvor: Story, 17.Sep.2014, 16:28

Dragan Vurdelja, naš ugledni profesionalni šminker kreirao je trendove za reviju čuvenog Toma Forda u Londonu..Kerin Roitfild i Dragan Vurdelja..Na sinoć održanoj reviji Toma Forda, jednog od najuticajnijih modnih dizajnera današnjice, Dragan Vurdelja naš ugledni profesionalni šminker sa prepoznatom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.