Škorpija sumnja u voljenu osobu, dok jedan znak danas očekuje posebno iznenađenje

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Nov.2016, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škorpija sumnja u voljenu osobu, dok jedan znak danas očekuje posebno iznenađenje

Možda vam ovaj dan ne izgleda obećavajuće, ali ne odustajte pre vremena… Pogledajte šta vam zvezde poručuju… Guliver/Getty Images OVAN Neko vaše ponašanje često tumači kao izvesnu neodgovornost, stoga morate da promenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, a na vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese. Partner ima pozitivan uticaj na vaše raspoloženje i inspiraciju. Kada se nalazite u prilici uživajte u različitim >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << situacijama koje vas emotivno zbližavaju. Sugestija: Važno je da razmišljate u pozitivnom smeru, opustite se. BIK Ne verujete u nove informacije i nečiju pricu, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Najveće probleme vam zadaje neko od saradnika, ko bez vašeg znanja ili suprotno vašoj volji čini neke pogrešne stvari. Dozvolite svom partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. Podrazumeva se da morate imati dovoljno poverenja u blisku osobu, čak i u nekoj nejasnoj situaciji. Sugestija: Preterana zabrinost se loše odražava na vaše zdravstveno stanje. BLIZANCI Trenutni neuspeh ili gubitak, ne treba da doživljavate kao neki vid ličnog poraza. Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled dogadjaja i kao dobar podsticaj, da promenite svoj odnos prema saradnicima. Pokažite više diskrecije u svom privatnom ili intimnom ponašanju, nemojte dozvoliti da vašu pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate. Sugestija: Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha. Pročitajte i… Veliki nedeljni horoskop otkriva koga čeka drastična promena, a koga će obradovati bivša ljubav!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Ljubavni horoskop do 11. decembra: Evo kog datuma možete da očekujete preokret u životu

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Nov.2016

Proverite šta vas čeka na polju ljubavi do 11. decembra… Guliver/Getty Images OVAN Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.