Škola oralnog seksa otvorena u Beogradu

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola oralnog seksa otvorena u Beogradu

Beograđanka Niki Prestige otvorila je školu oralnog seksa u užem centru Beograda.

Ova 36-godišnjakinja došla je na ideju da otvori školu jer, kako kaže, smatra da su naše žene ipak seksualno neosvešćene, piše portal Na dlanu.

"Preselila sam se u Istanbul veoma mlada - u 22. godini. Tada sam videla koliko se naše žene razlikuju od Turkinja, one bi sve uradile da zadovolje muškarca. Od njih sam naučila mnoge tajne oralnog seksa. Sudbina me je nakon dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odvela u Milano. Tu sam se bavila manekenstvom i spletom okolnosti postala majstor oralnog seksa", priča nastavnica.

Onda je Niki poželela da se vrati u svoj rodni grad, jer, kako kaže, nigde kao kod kuće. Sinula joj je ideja da svoje znanje podeli sa Beograđankama.

Iako se u školu dolazi isključivo preko preporuke, interesovanje je odlično. Najmlađa polaznica ima 24 godine, a zanimljivo je da su sve devojke i žene koje su se prijavile iz dobrostojećih porodica. Predznanje nije neophodno, možete doći i potpune neuke, kaže Niki za portal Na dlanu.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.