Sipajte ovo u jutarnju kafu i gledajte kako se salo otapa

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2016, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sipajte ovo u jutarnju kafu i gledajte kako se salo otapa

Jutarnja kafa je ritual bez kojeg većina ljudi ne može da zamisli dan. Jeste li i vi jedan od njih? Ako je odgovor potvrdan, onda ćete ovaj recept sigurno hteti da isprobate!

U pitanju je dodatak koji će vašu kafu učiniti ukusnijom, a usput će vam pomoći da se oslobodite suvišnih kilograma.

Sastojci: 3/4 šolje kokosovog ulja, pola šolje meda, 1 kašika cimeta, 1 kašika kakaa (opciono).

Priprema: Sjedinite sve sastojke i mešajte dok se sve lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne ujednači. Prespite u čistu staklenu posudu sa poklopcem.

Sutra ujutro kada skuvate šolju svoje omiljene kafe, dodajte jednu do dve kašičice smese u kafu dok je još vruća. Mešajte oko pet sekundi i možete da uživate!

Ova mešavina će podstaći vaš metabolizam, i samim tim pomoći u gubitku suvišnih kilograma, a i vaša kafa će imati sjajan ukus. Probajte i ubrzo ćete primetiti razliku!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.