Singl tokom praznika? Uživajte!

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Nov.2014, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Singl tokom praznika? Uživajte!

Decembar je na pragu, a vi ćete i ove praznike dočekati sami? Ne očajavajte. To i nije tako loše kao što vam se čini. Ove tri činjenice će vas sigurno oraspoložiti…

1. Niste sami

Samo zato što nemate partnera ne znači da nemate nikoga. Vaše prijateljice su uvek tu, a imate i više vremena za ljude koje inače retko viđate. Vreme je da se popiju sve one kafe koje mesecima planirate sa poznanicima.

2. Proći ćete jeftinije
>> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje <<
Nije sve u novcu, ali moramo priznati kako ne bi bilo loše da, umesto na dečka, novac potrošite na poklon za sebe. Možete se pretvarati da ste sami svoja jača polovina i priuštiti sebi nešto za čim žudite.

Muškarci su svuda oko vas

Vreme praznika je idealno vreme za pronalaženje novog dečka – zamislite sve one zgodne frajere koji dolaze u grad na kuvano vino… Ako ste singl, imate veliki izbor.

Izvor: index.hr

M.K.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.