Sindrom večitog neženje: Ovi znakovi ukazuju da on nije “materijal za brak”

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Sep.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindrom večitog neženje: Ovi znakovi ukazuju da on nije “materijal za brak”

Beži od braka i odgovornosti: postoje muškarci kojima brak predstavlja zatvor, a svojim rečima često zavaravaju partnerku. Otkrijte simptome večitih neženja.

Dok je nekim muškarcima stupanje u brak logičan korak u ljubavnoj vezi, neki će ga izbegavati po svaku cenu. Budući da se žene poprilično oslanjaju na reči, lako dolazi do zabune da partner želi sve što i one, a prava istina na videlo izlazi tek nakon nekoliko godina veze. Otkrijte kako da na vreme uočite razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << između onoga što večiti neženja govori i onog što proizlazi iz njegovog ponašanja.

Tip “pomozi mi dok ne budem spreman”

Ovaj tip neženje predstavlja se kao neko kome je potrebna pomoć, bilo da je razlog njegova nesrećna sudbina, loš primer braka njegovih roditelja ili sopstvena nesigurnost. Rezultat toga je strah od braka, pa svaki razgovor na tu temu završi se pričom o njegovim problemima, a nikad o vašim. Razlog zbog kojeg je još uvek sa vama je strah od samoće i činjenica da se bolje oseća ako ima ženu kraj sebe kad je poželi.

Tip “o braku samo pričam”

Kod ovog klasičnog neženje glavna karakteristika je mnogo lepih reči – on će otvoreno govoriti o budućim planovima, braku i deci, znajući da su upravo to stvari koje želite da čujete. Ali, upravo su te prazne reči sve što ćete od njega dobiti, on nikad ne preduzima neke korake da bi se planovi i ostvarili pa se sve ostavlja za daleku budućnost.

Tip “ti samo sanjari”

Ovaj večiti neženja će vas pustiti da pričate o braku i podizanju vašeg odnosa na viši nivo koliko god hoćete, on zna da sanjarite o tome i čak će ulaziti u razne detalje. Pitaće vas kakvo venčanje želite, gde biste mogli da živite i slične stvari, a nakon što vi isto pitate njega odgovoriće sa “kako god ti želiš, draga”. S njim znate da će čak i ako ga dovedete pred oltar, sve odluke i akcije biti samo na vašim leđima, a s time i odgovornost.

Tip “a da se prvo malo zabavljamo”

Ovog tipa klasičnog neženje zanima onaj uzbudljiv deo odnosa, upoznavanje, odličan seks i puno adrenalina koji se povezuju sa samim počecima veze. Tada se uz njega osećate kao da je sve savršeno i da biste mogli da imate odličnu zajedničku budućnost, ali on se povlači na prvi znak pojave svakodnevnih problema, rutine u odnosu i slično. On će vam na svaki spomen braka reći “nemoj sad o tome, kvariš nam užitak ozbiljnim temama”.

Tip “uvek imam izgovor”

Ovo je vrlo manipulativan tip muškarca koji za svaki svoj propust lako nalazi izgovor toliko uverljiv da je njegovoj partnerki potrebno dosta vremena kako bi zaista shvatila da se samo izgovara. Njegovi izgovori su logični, nabraja vam loše finansije, bolesnu baku, nesiguran posao i masu drugih razloga zbog kojih morate malo da “odložite” brak.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Slučaj klasičnog neženje: Ovi znakovi govore da nije za brak

Izvor: 24sata, 14.Sep.2014, 11:14

Postoje muškarci kojima brak predstavlja zatvor, a svojim rečima često zavaravaju partnerku. Otkrijte simptome večitih neženja...Da li želite istu stvar?..Dok je nekim muškarcima stupanje u brak logičan korak u ljubavnoj vezi, neki će ga izbegavati po svaku cenu. Budući da se žene poprilično...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.