Sestre Kardašijan doživele saobraćajnu nesreću

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Feb.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestre Kardašijan doživele saobraćajnu nesreću

Kloi Kardašijan je juče sletela automobilom sa puta i upala u jarak, a sa njom su u trenutku nesreće bile Kim Kardašijan i njena kćerka Nort, kao i Kajli Džener. Kloi je sletela sa zaleđenog puta u Bozemanu u Montani nakon što je pored nje prošao kamion koji je na staklo naneo sneg. Prema pisanju TMZ-a, u nesreći niko nije povređen. “Hvala Ti Bože što se brineš i čuvaš nas”, napisala je Kim nakon nesreće na Instagramu. Kloi i Kajli su proteklu nedelju provele na skijanju u Montani, a nedavno su im se na putovanju pridružile Kim i Nort. Ova nesreća dogodila se dva nedelje nakon što je Brus Džener učestvovao u saobraćajnoj nesreći s tragičnim krajem. Iako još nije poznato ko je krivac za tu saobraćajnu nesreću, snimci pokazuju kako je Džener udario zadnji deo dva automobila, među kojima je i onaj u kom je bila žena koja je poginula.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROŠLE SA LAKŠIM POVREDAMA: Sestre Kardašijan imale saobraćajnu nesreću

Izvor: Kurir, 22.Feb.2015

Kloi se navodno nalazila za volanom, kada je sneg pod uticajem vetra pao sa velikog šlepera i blokirao vetrobransko staklo..Kloi Kardašijan, Kim Kardašijan, Nort Vest i Kajli Džener doživele su manju saobraćajnu nezgodu juče u Montani. Poznata rijaliti porodica je bila na skijanju u ovoj državi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.