Sedam razloga zašto seks pod tušem uopšte nije dobra ideja

Izvor: B92, 26.Nov.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam razloga zašto seks pod tušem uopšte nije dobra ideja

Koliko zvuči savršeno u teoriji, toliko je u praksi najčešće propast.

Ako ste se već i ranije upuštali u ovu avanturu, znate da nije bez svojih izazova. Pitanje jeste - da li se isplati toliko truda i rizika za malo užitka, ili je bolje ostaviti tuš za pre i posle ove vrste fizičke aktivnosti. Ovo je sedam razloga zbog kojih biste barem dva puta trebali da razmisle pre nego što dragog uhvatite u klinč u kadi.

Opasnost: mokro znači klizavo
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Malo opasnosti može biti seksi, ali ništa vam neće upropastiti raspoloženje kao situacija u kojoj se vi ili dragi (ili oboje) proklizate i padnete, jer ćete u najmanju ruku proći sa modricama. Ako već želite da isprobate seks pod tušem, onda se pre njega pobrinite da u njemu imate gumenu podlogu.

Voda nije uvek dobra stvar

Sva sreća na svim modernim čudesima i napretku što u kućama i stanovima imamo vodu, međutim ni ona nije uvek dobra stvar. Tuš će vas fino osvežiti, ali ako imate "agresivnu" glavu tuša koja nekontrolirano prska na sve strane, moglo bi se desiti da vam od silne vode koja vas zaslepljuje, i od koje ne možete da dišete kako treba, presedne bilo kakvo "maženje" s vašim odabranikom.

Oralni seks – moguća, ali ne i prijatna misija

Oralni seks ispod uključenog tuša teoretski nije nemoguće, samo je nepraktično i nije toliko prijatno da biste se u to upuštali. Kao da vam nije dovoljan izazov da se boriti s manjkom vazduha kod oralnog na suvom, zamislite kako je tek kada vam još voda curi na sve strane, ulazi u nos i usta... Jedina opcija vam je da zatvorite vodu ili se pomerite od tuša, ali zašto biste se onda uopšte upuštali u sve to, kad to jednostavno možete da odradite i u spavaćoj (ili nekoj drugoj) sobi.

Bez dobrog bojlera moguće je samo brzinski

Ako nemate sreće, pa imate bojler koji ima ograničene količine tople vode u jednom mahu, to znači i da vam je vreme za zabavu pod tušem ograničeno, posebno ako volite dugu predigru. Tada bi vam se moglo dogoditi da vam tople vode nestane baš u trenutku najveće strasti, što nikako nije dobro. Kakav je to seks u kojem stalno strepite?

Nema mesta za aktivnosti

Nema veze koliko vam je tuš kabina velika, svejedno ste ograničeni i moguće su samo neke poze. Možete pokušati seks u stajaćem položaju, što možda i nije najbolja ideja ako imate veliku razliku u visini, a on nema dovoljno snage da vas drži u naručju. Možete da podignete jednu nogu na ivicu kade ili se oslonite na pločice (jer kao da nije dovoljno opasno i klizavo dok stojite na obe noge). I...eventualno možete da isprobate seks od pozadi u nekom polustajaćem položaju. Sve ostalo traži puno pomnog planiranja i akrobacija, a zar vam nije onda naprosto jednostavnije da vodite ljubav negde drugo?

Hladne pločice

Leti ovo nije problem već prednost, ali u hladnijim mesecima hladne pločice su definitivna mana seksa pod tušem. Zamislite situaciju u kojoj uživate pod toplim tušem, a onda vam se zadnjica zalepi na ledene pločice! Grozan osećaj...

Nije vaš dragi jedini "krut"

Pod tušem oko vas nema finih, mekanih površina na koje možete da se oslonite. Sve je tvrdo i neudobno, i od svega vam prete moguće modrice. Stvarno, isplati li se?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.