Saznajte kako da dečju kožu adekvatno žaštitite od sunca!

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Jun.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajte kako da dečju kožu adekvatno žaštitite od sunca!

U okviru nacionalne akcije za rano otkrivanje raka kože Pregled za sve, Eucerin Srbija i BENU apoteke, treću godinu za redom, organizuju besplatno dermatološko Savetovalište za decu i roditelje o odgovornom ponašanju na suncu. Tokom tri dana rada Savetovališta, od 9. do 11 juna 2017.godine u prizemlju Ušće Shopping centra, roditelji će imati priliku da razgovaraju sa dermatolozima, stručnim saradnicima akcije Pregled za sve. Za to vreme deca će moći da se fotografišu ispred izabrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << pozadine sa atmosferom plaže i da kreiraju post-poruka suncu. Foto: PR U protekle dve godine Savetovalište za decu i roditelje o odgovornom ponašanju na suncu izazvalo je veliku pažnju roditelja koji su u njega dolazili da se konsultuju sa lekarima o visini zaštitnog faktora koji bi trebalo da koriste, adekvatnom izboru preparata, eventualnim alergijskim reakcijama na sunce… Veliki broj njih zanimalo je u kojoj količini i u kom vremenskom razmaku bi trebalo da nanose preparate za zaštitu od sunca na dečju kožu, kao i u kom starosnom dobu mala decu, uz odgovorajuće mere zaštite od sunca, mogu bezbedno da borave na plaži. I vi imate nedoumica vezanih za zaštitu dečje kože od sunca? Zakažite svoj petnaestominutni termin za konsultaciju na licu mesta, u Savetovalištu za decu i roditelje o odgovornom ponašanju na suncu, od 10 do 22h.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Ne dozvolite da sunce pogorša stanje vaše problematične kože – zaštitite je!

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Jun.2017, 14:59

U današnje vreme odrasli, a posebno mladi, različito doživljavaju uticaj sunca na njihovu kažu – čak 75 odsto mladih veruje u mit da sunce popravlja stanje njihovih akni, ali određene činjenice dokazuju upravo suprotno. Foto: PR     La Roche-Posay, kao stručnjak za osetljivu kožu, uvideo...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.