Saveti poznatih: Kejt Mos otkriva kako da prikrijete umorno i natečeno lice

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Nov.2014, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saveti poznatih: Kejt Mos otkriva kako da prikrijete umorno i natečeno lice

Manekenka sa dugogodišnjom karijerom jedna je od najpoželjnijih modela, a razlog tome je što izgleda i bolje nego neke mlađe koleginice.

Manekenka Kejt Mos ima karijeru dugu 25 godina, a za vreme tog perioda poznata Britanka je i te kako naučila trikove koji doprinose mladolikom i svežem izgledu, zbog kojeg je i u četrdesetoj godini jedna od najtraženijih modela.

Kejt nedavno otkrila svoje male beauty tajne. Naime, manekenka dan počinje kozmetičkim tretmanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << kako bi pripremila kožu za toniranu kremu, za koju kaže da može da prikrije i najveći mamurluk.

Kako bi otklonila vidljive tragove umora i otečene kapke, Kejt koristi vodu od krastavaca, kojom se umiva ili natopi na vatu i ostavi da malo deluje.

Pre nanošenja šminke, manekenka počasti lice hranljivim uljem za lice, dok u neseseru uvek ima crveni ruž.

“Crveni karmin je u stanju da osveži svako lice”, uverena je Kejt, koja je i veliki ljubitelj olovke za oči.

“Na oči stavljam olovku, koja treba da ima malo sjaja. Obavezno je da bude mekana, jer kada se razmaže izgleda kao senka”, otkriva Kejt Mos i dodaje da je bronzer jedan od preparata koje koristi svakodnevno, a kada je reč o odabiru parfema, sve zavisi od godišnjeg doba.

Izvor: Superžena

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.