Sasvim obična garderoba koja je muškarcima superseksi

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2015, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sasvim obična garderoba koja je muškarcima superseksi

Varate se ako mislite da se muškarci "lože" samo na miniće, štikle i duboke dekoltee. Oni su otkrili da su im na ženama veoma seksi i neki na prvi pogled "obični" odevni komadi i kombinacije.

Majica ni preuska ni preširoka uz farmerke koje naglašavaju oblik tela je klasika s kojom ne možete da pogrešite. Ovu kombinaciju možete da obogatite uz razne modne dodatke. Muškarci obožavaju da vide ovu "običnu" odeću na ženi.

Ovaj ležeran odevni predmet ženama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je toliko udoban da se u njemu osećaju kao u pidžami. A uz to je i veoma seksi. Ako nosite košulju-majicu na na gole noge, muškarcu ostavljate taman dovoljno za maštanje.

Pri tome ne mislimo samo na uske helanke i dekoltirane topiće. Ako za vežbanje obučete i široku trenerku koja stoji na kukovima muškarcima ćete biti seksi jer je i sama činjenica da ste fizički aktivni magnetski privlačna.

To se ne odnosi samo na uske suknje i visoke potpetice. I pantalone sa sakoom muškarcima su veoma seksi jer im poručuje da ste nezavisni, inteligentni i dovoljno sposobni za dobar posao.

Udobna je, slatka i pomalo misteriozna jer muškarac može da mašta šta se sve skriva ispod nje. Uz to se nosi uglavnom zimi, godišnjem dobu kada najviše volimo da se "stiskamo" jedni uz druge.

Muškarcima su žene s vunenim kapicama preslatke jer izgledaju luckasto i mladalački. Zato, dame, nosite ih što češće i kad vam je kosa čista, a ne samo kada želite sakriti neopranu kosu ili lošu frizuru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.