Šarliz Teron: Muškarcima je lako, lakše se izvuku i lakše im se prašta

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarliz Teron: Muškarcima je lako, lakše se izvuku i lakše im se prašta

Uverena da su muškarci i dalje omiljeni

Povodom premijere i početka emitovanja nove serije "Žena šef",  čiji je producent Prelepa glumica Šarliz Teron, ona je iskoristila priliku i poslala poruku celom svetu.

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Mar 28, 2017 at 10:07am PDT

- Mislim da je muškarcima lakše nego ženama. Lakše se izvuku i često im je sve oprošteno, dok je sa ženama mnogo surovije.

Takođe, glumica smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da žene ne podržavaju dovoljno jedna drugu.

- Moramo da radimo na tome. Često govorimo o tome, ali smo ponekad i najgori neprijatelji jedna drugoj.

TI TO MOŽEŠ: Kako biti žena kojoj se druge devojke dive, a za kojom momci gube glavu

- U ranoj fazi karijere, dosta sam ulagala u svoj razvoj. Pisala sam, čitala... Osnovala sam svoju produkcijsku kuću u ranim 20-tim i uz mnoga osporavanja, puno sam radila. Ako možemo, treba da napravimo atmosferu da ženama bude lakše na poslu.

Zatim je naglasila zašto je neophodno gledati seriju žena šef i ako već nismo počeli da to uraduimo odmah. Naime, glumica nije puno otkrila osim da se u seriji radi o mladoj devojci Sofi, koja stoji iza tviter naloga brenda Dona Karan Njujork.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.