SPREMNE ZA PLAŽU ZA PAR MINUTA: Tri trika koji će vam uštedeti vreme i olakšati brijanje nogu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMNE ZA PLAŽU ZA PAR MINUTA: Tri trika koji će vam uštedeti vreme i olakšati brijanje nogu

Nakon brijanja, noge su vam potpuno glatke, ali već dan kasnije dlačice ponovo niču.

Brijanje nogu je naporna i dosadna stvar. . .toliko da su se čak i najpoznatije dame odlučile da probaju "skroz prirodan" izgled. Međutim, mi imamo bolje rešenje za vas i nekoliko trikova koji će vam pomoći da u kupatilu više ne provodite toliko vremena.

OŠTEĆENU KOSU VRAĆA U ŽIVOT: Isprobajte čudotvornu domaću masku od kvasca i meda!

Na svakom potezu pri brijanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brijač stavite pod mlaz tople vode. Vruć čelik na brijaču brije bolje, tj. dlake se briju direktno sa površine kože i mirne ste najmanje tri dana. Možete čak i 10 minuta pre brijanja potopiti brijač u toplu vodu.

Piling čisti kožu od mrtvih ćelija koje sprečavaju oštricu da obrije površinu suve kože, već brije dlačice.

DA KOSA RASTE KAO IZ VODE: Napravite ovaj PRIRODNI šampon od samo 1 sastojka!

Ako brijate noge u suprotnom smeru od rasta dlačica dobićete glatke noge jer se brijač na ovaj način nalazi bliže korenu dlake. To će pomoći da dlake rastu sporije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.