Rolka: Neizostavan zimski komad odeće

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Dec.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolka: Neizostavan zimski komad odeće

Ako mislite da u rolci ne možete da izgledate moderno, varate se. Tople i udobne rolke su komad odeće koji ove zime morate imati u ormaru.

Rolke su krajem 19. veka počeli da nose fizički radnici, mornari i policajci kao sastavni deo svoje uniforme. Tokom 20. veka postaju otmeniji komad odeće rezervisan za umetnike i intelektualce. Pedesetih godina prošlog veka su se ušunjale i u ormare većine žena.

Mnoge slavne ličnosti kao što su Odri Hepbern, Dajana >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Kiton i Merilin Monro smo videli u prelepim kombinacijama u kojima su rolke dominirale. Članovi grupe Bitls su ih često nosili na nastupima.

Rolka se ove zime sramežljivo vraća na modnu scenu zahvaljujući dizajnerima kao što su Ralf Loren, Proenca Šuler i Tibi.

Bilo da su u pitanju široki udobni modeli ili elegantni, uski, koji prate liniju tela, rolka je ove zime neizostavan deo garderobe. Ako je pritom krasi predimenzionirana kragna, onda ste sigurni da ste u trendu. Idealne su za hladne zimske dane, a osim u kombinaciji sa pantalonama, možete ih nositi na maksi ili mini suknje ili ispod velikih šalova.

Autor: Autor: LifeContent, S.D.

Foto: PR.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.