Rijana uhvaćena kako se drogira?

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Apr.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana uhvaćena kako se drogira?

Pevačica Rijana snimljena kako se drogira? Video koji je jedna Rijanina prijateljica objavila na sajtu Vine obišao je Internet brzinom munje. Tokom provoda na festivalu Koačela, njene drugarice igraju, a Rijana sedi u pozadini i u ruci drži nešto što liči na belu cevčicu. Kamera se vraća na drugarice, zatim opet na Rijanu, koja prstima drži nos. Američki sajtovi odmah su preneli da Rijana, izgleda, šmrče kokain, dok je ona na Instagramu napisala “motala sam džoint i uhvatila se za nos”. Šta vi mislite? Pogledajte video.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Da li je uzimala kokain ili motala cigaretu? Rijana se bori s opasnim optužbama!

Izvor: Prva.rs, 15.Apr.2015

Snimak iz bekstejdža s festivala "Coachella" koji se održava u Kaliforniji kruži internetom. Na njemu se među devojkama nalazi i Rijana za koju se sumnja da je uhvaćena kako šmrče kokain.. Snimak je veoma lošeg kvaliteta, a na njemu se vidi pevačica s nečim belim u ruci, dok se  u drugom...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.