Rene Zelveger plastičnim operacijama pokušala da sakrije svoje poreklo?

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Okt.2014, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rene Zelveger plastičnim operacijama pokušala da sakrije svoje poreklo?

Rene Zelveger nedavno je šokirala javnost svojim izgledom kada se pojavila na jednoj gala večeri. Glumičino lice toliko se promenilo da je mnogi nisu prepoznali, a iako se odmah posumnjalo da je ona promenila lični opis uz pomoć estetskih operacija, zvezda filmova “Bridžit Džouns” to je negirala i istakla da je jednostavno ostarila.

Međutim, mnogi i dalje sumnjaju u istinitost njenih reči, a pojedini stručnjaci tvrde da je očigledno da je Rene zatezala kožu >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << oko očiju, i to da bi izgledala više “evropski” i prikrila svoje norveško, tačnije laponsko poreklo.

“Njeno lice je bilo prilično prepoznatljivo, sa uskim očima i spuštenim kapcima, i to zbog njenog neobičnog porekla”, rekao je za “Daily Mail” Edvard Daton, profesor finske kulture na Univerzitetu Oulu u Finskoj.

“Sa ocem Švajcarcem i majkom koja je pola Kven, a pola Laponka, što su etničke manjine u Norveškoj, Finskoj i Švedskoj, Rene ima pomalo ‘istočnjačko’ lice”, objasnio je on, i dodao da sličan oblik očiju ima i pevačica sa Islanda Bjork, kao i američka glumica norveškog porekla Mišel Vilijams.

“Pretpostavljam da je Rene imala plastičnu operaciju kako bi izgledala manje kao Laponka, manje kao Kven, i više kao stereotip stanovnika Severne Evrope”, dodao je profesor.

On je istakao i primer Majkla Džeksona, koji se takođe podvrgao nizu operacija kako bi izgledao više kao Evropljanin.

Sa ovim se složio i plastični hirurg sa Beverli Hilsa, doktor Randal Havort.

“Prema mom mišljenju, Rene je uradila blefaroplastiku, operaciju kojom se uklanja višak kože i masti iz područja između obrva i gornjih trepacica”, kaže on.

Autor: Life Content

Foto: Getty

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.