Red carpet: Veče emocije i glamura

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Mar.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red carpet: Veče emocije i glamura

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka Najposećenija revija druge večeri 41. Belgrade Fashion Week-a bila jeupravo od mlade kreatorke Bojane Jovetić i neprevaziđenog Boška Jakovljevića. Zašto kažem neprevaziđenog? – Od kreiranja sportske odeće u saradnji sa brandom PWL, preko segmenata, performansa, nastupa Tijane Dapčević, sve do kreiranja najfinijih odela kako za muškarce i za žene, tako i za najmlađe. Ko je sve uživao u ovoj predivnoj večeri pogledajte u nastavku. Sara Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << je noseći brand Adidas istom dala potpuno drugu notu. Oduševi nas uvek izborom komada, kao i daljim kombinovanjem. Jedna sportska suknja dosegla ej nivo elegancije uz geisha sako i elegantnu torbicu. Anđelka Prpić izgledala je prolećni nežno u floralnoj haljini sa dodatkom čipke. Odličan izbor cipela čija se boja stopila uz ten. Na narednim stranicama pogledajte još zapaženih zvanica prvog reda.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Street style: Dečačka moda za sve

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Mar.2017

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka Ova sezona nam je zaista vratila toliko zaboravljenih trendova i komada, i to uz vrlo malo inovacija. Komadi od teksasa preovlađuju i naprosto ih obožavamo, a tako i široke košulje i haljinice. Kako su se svu odeću izneli domaći trendseteri, pogledajmo...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.