I onda se pojavi ona i sve nam pokvari!!!

Izvor: Mondo, 26.Mar.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I onda se pojavi ona i sve nam pokvari!!!

Nedavno je objavljeno da ćemo uskoro gledati film sa dva omiljena holivudska frajera - Bredom Pitom i Rajanom Goslingom. Sada se glumačkoj ekipi iz snova pridružila i ona - Bijonse!

  Nikome nije bilo važno o čemu se radi o filmu nakon što je objavljeno da ćemo gledati Rajana Goslinga i Breda Pita u istom kadru, ali nakon što je autor knjige "Big short" po kojem se snima film Majkl Luis istrtljao da će se ekipi pridružiti i Bijonse, pričaćemo vam o filmu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Film je adaptacija romana koji se bavi finansijskom krizom u Americi. Scenario i režiju potpisuje Adam Mekej ("Anchorman")... Šalimo se, naravno.

U filmu će, pored već pomenutih glumaca i pevačice/glumice, igrati i Kristijan Bejl i Stiv Karel, a snimanje počinje ove nedelje.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.