Radnica Agroživa preminula tokom protesta

Izvor: RTS, 25.Jul.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnica "Agroživa" preminula tokom protesta

Preminula radnica "Agroživa" iz Žitišta tokom protesta radnika te firme.

Informaciju o smrti M. M. (55) saopštio je Granski sindikat Nezavisnost. Radio-televizija Vojvodine prenela je prethodno da su jutros nezadovoljni radnici kompanije "Agroživ" blokirali kružni tok na ulasku u Žitište, a u štrajku su od 19. maja zahtevajući isplatu zaostalih zarada i socijalnog programa.

Prema saznanjima RTV-a , radnica M. M. kojoj je jutros tokom protesta pozlilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preminula je oko podneva u zrenjaninskoj bolnici gde je dovezena zbog moždanog udara.

M. M. je, kako je izvestila RTV, upravo ovih dana stekla uslov za penziju, a pored nje u "Agroživu" su zaposlene i njene dve ćerke.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radnica preminula tokom protesta

Izvor: B92, 25.Jul.2014

Žitište -- Radnica Agroživa iz Žitišta M.M. (55), kojoj je pozlilo tokom današnjeg protesta radnika te firme, preminula od moždanog udara...Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prenela je prethodno da su jutros oko 6.00 sati nezadovoljni radnici kompanije Agroživ blokirali kružni tok na ulasku u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.