Purple Rain Cosmetics: Zdrava nega vaše kože

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Sep.2014, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Purple Rain Cosmetics: Zdrava nega vaše kože

Piše: Brankica Treskavica

Da ste imali priliku da budete u restoranu Bella Napoli, u vreme kad je u njemu organizovana promocija kozmetike Purple Rain, sigurno biste uživali u društvu prof. dr Jaroslave Švarc Gajić, koja je kreirala ovu kozmetiku, i njenih saradnica.

Budući da je farmaceutski inženjer, u samom startu bi vam bilo jasno da razgovarate sa ženom koja zna sve tajne hemije. Budući da je reč o tajnama koje se ne čuvaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << već otkrivaju i to s puno ljubavi, ona je na svako pitanje, vezano ne samo za proizvode koje nam je predstavila, već celokupnu negu kože i anti age postupke, stripljivo odgovorila.

Onako, usput, pomenula je da njena misija nije samo da nam ponudi proizvode, u koje je unela mnogo znanja i energija, već i da nas podstakne da što zdravije, ali i upornije brinemo o svom izgledu.

Saznali smo i da je profesorka Jaroslava nedavno pokrenula svoj blog, želeći da iz svog, stručnog ugla, govori o temama vezanim za lepotu i negu, o kojima sve žene svakodnevno pričaju. Naravno, na njemu možemo da saznamo i sve detalje, vezane za njene mnogobrojne proizvode.

Baš kao što je te večeri, u prijatnoj atmosferi i uz fino vino, sa puno entuzijazma govorila o svakom proizvodu, koji je osmislila, tako će na www.lepota-nega.com odgovarati na vaše mejlove.

Svi proizvodi Purple Rain Cosmetics dostupni su na sajtu www.purpleraincosmetics.com.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.