Poznati pozirali sa samim sobom!

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Avg.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati pozirali sa samim sobom!

Svima bi bilo čudno kada bi se sreli sa samim sobom, ali sobom od pre desetak godina. Još kad bi se zajedno slikali, takvo poređenje ne bi nam baš uvek prijalo.

Magazin People rešio je da na ovaj način spoji nominovane za Oskara, pa će mnogi sigurno biti iznenađeni. Neki su se prolepšali, a neki baš i ne.

Na slikama glumice i glumci poziraju sa samim sobom, ali mnogo mlađim. Dženifer Lorens deluje kao da pozira sa sestrom bliznakinjom, a Džulija >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Roberts sa mlađom sestrom.

Do Leonarda Dikaprija kao da je doleteo fan iz publike po autogram, a za Meril Strip su mnogi na društvenim mrežama prokomentarisali da se nije mnogo promenila, tačnije da je uvek izledala starije.

Autor: Life Content, J.J.

Foto: Imgur

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Uvrnuti susreti: Poznati pozirali sa sobom iz mlađih dana

Izvor: Svet, 25.Avg.2014

Svima bi bilo čudno kada bi se sreli sa samim sobom, ali sobom od pre desetak godina. Još kad bi se zajedno slikali, takvo poređenje ne bi nam baš uvek prijalo.. Magazin People rešio je da na ovaj način spoji nominovane za Oskara, pa će mnogi sigurno biti iznenađeni. Neki su se prolepšali, a...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.