Poznata glumica očekuje prvo dete?

Izvor: B92, 24.Nov.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata glumica očekuje prvo dete?

Glumica Kira Najtli i njen suprug Džejms Rajton prema pisanju medija očekuju prvo dete...

Paparaci su u poslednje vreme nekoliko puta uhvatili Kiru Najtli u trudničkom izdanju, pa je sasvim normalna stvar što su ubrzo potom usledile glasine da je poznata glumica trudna.

Nedavno su, međutim, pojedini izvori to potvrdili, navodeći da Kira očekuje svoje prvo dete i da je u 12. nedelji trudnoće.

Dvadesetdevetogodišnja glumica i njen suprug Džejms Rajton, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << član grupe “Klaxons”, još se nisu oglasili povodom nagađanja, ali je jedan “pričljivi” član porodice odlučio da vest podeli sa američkim magazinom “Star”.

“Kira i Džejms su oduševljeni. Nije im bilo u planu, ali se ipak raduju trudnoći”, navodi izvor i dodaje i da je glumica potražila pomoć stilista kako bi uspešno prikrila sve veći stomačić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.