Poljupci na sceni koji su najviše šokirali

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Nov.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljupci na sceni koji su najviše šokirali

Pre dva dana na održanim American Music Awards još jedan poljubac na sceni izazvao je mnogo pažnje medija i lavinu komentara na društvenim mrežama. Foto: Guliver/Getty Images Megan Trejnor i Čarli Pat rekonstruisali su svoj poljubac iz spota za pesmu “Marvin Gaye“. Nakon toga, mediji su odmah pisali o tome kako su u vezi. Njih dvoje, još uvek ništa nisu potvrdili. Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << samo jedan od mnogih poljubaca koji su bili deo “koreografije” na različitim nastupima poznatih. Bilo je i onih koji su apsolutno sve šokirali. Neke od njih, pogledajte u nastavku. O ovom trojcu se mnogo govorilo. MTV Video Music Awards 2003. godine i nastup na kojem su se poljubile Madona, Britni Spirs i Kristina Agilera.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Poljupci na sceni koji su šokirali publiku! (video)

Izvor: Svet, 24.Nov.2015

Pre dva dana na održanim American Music Awards još jedan poljubac na sceni izazvao je mnogo pažnje medija i lavinu komentara na društvenim mrežama.. Megan Trejnor i Čarli Pat rekonstruisali su svoj poljubac iz spota za pesmu “Marvin Gaye“. Nakon toga, mediji su odmah pisali o tome kako su u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.