Pokloni: Zlatni pek za posni period

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Mar.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokloni: Zlatni pek za posni period

Zlatni Pek donosi proveren Bambi kvalitet i duh tradicije, oslanjajući se na bogatstvo naše prirode, zbog čega je omiljeni keks svake porodice, tokom cele godine. Prvih pet čitalaca koji pošalju mejl na adresu www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i napišu svoje podatke (ime, prezime, mesto stanovanja) a u subject napišu ZLATNI PEK dobiće paket Zlatni pek proizvoda. U ponedeljak, 30. marta objavićemo imena dobitnika a oni će mejlom biti obavešteni o načinu preuzimanja poklona. Pogodan je za period posta, kao i za ishranu vegetarijanaca. Zlatni Pek sa ukusom kakaa i Zlatni Pek preliveni pogodni su za put ili užinu u toku dana, ali i za trenutke druženja i deljenja sa porodicom. Uz Zlatni Pek ne morate da se odreknete svojih omiljenih poslastica ni tokom posta. Sve što vam je potrebno za posne kolače su Zlatni Pek mleveni keks ili ekonomično pakovanje od 750gr, malo mašte, ljubavi i kulinarske inspiracije. Uz Zlatni Pek vaše poslastičarsko umeće neće proći neprimećeno, a ukućani i gosti će uvek tražiti kolač više! Zlatnim Pekom oradujte svoje najbliže i obogatite svoj post.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Novosti i ''Laguna'' vam poklanjaju: ''A tako je dobro počelo''

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2015

Novosti i ''Laguna'' vam poklanjaju pet primeraka romana kolumniste Branka Rosića ''A tako je dobro počelo''.Potrebno je ukucati VN (razmak) ime i prezime, i-mejl adresu i poslati na 1055. Vratiće se poruka da je SMS primljen. Cena poruke je 36 dinara + osnovna cena poruke.Imena dobitnika će biti...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.