Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Sep.2016, 11:56 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Pohovani pileći štapići bolji nego u restoranu? Recept za njih je smešno lak!
Parmezan, prezle, pileće belo meso, dobar umak – sluti na nešto zaista ukusno! U jelovnicima većine gradskih restorana neophodna stavka su i legendarni pileći štapići i sigurni smo da ih rado naručujete i “klopate”. Sitni, slani zalogaji raduju naša nepca, a spremite se i na dobre vesti! Možete da ih napravite i same, i to jednostavnije nego što ste mislile… Guliver/Getty Images Ako izdvojite svega 10-ak minuta aktivnog angažovanja i 40 minuta za pečenje, pileći štapići na >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << vašoj trepzi biće za nešto manje od sat vremena. Priprema je brza i laka, a sastojci za ovaj recept nisu skupi i to sve čini još boljim. Ovo je “fensi” i jednostavan obrok koji je i odlično posluženje za druženje sa prijateljima. Čaša vina “zaokružiće” ove začinjene, ukusne zalogajčiće! Potrebni sastojci: 3 komada pilćeih grudi (iseckanih na šnite) so i biber po ukusu 1/2 šolje brašna 1/2 šolje parmezana 1 šolja prezli 3 jaja 1/4 kašičice belog luka u prahu 1/4 kašičice crnog luka u prahu ili vlašca 1 kašičica aleve paprike 2 kašičice biljnog začina Pročitajte i… Spremno očas posla! Ručak od 200 dinara i 3 sastojka koje uvek imate u kuhinji Chicken satay Kliknite na sledeću stranicu…
Nastavak na Lepota i zdravlje...