Pogledajte 39. epizodu kulinarskog šoua Moja mama kuva bolje od tvoje

Izvor: B92, 22.Apr.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte 39. epizodu kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje"

Kulinarsko nadmetanje nastavilo se i u trideset i devetoj epizodi kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje" koji možete pratiti svakog radnog dana u 17h na TV Prva.

Ovoga puta su Milica i mama Slavica kao pobednice prethodnog duela kuvale prve. Milica se u nabavci veoma dobro snašla uzevši sve potrebne sastojke. A kako je Karađorđevu šniclu na leskovački način pripremala tek drugi put, imala je malu tremu pred početak kuvanja. Ipak je mama Slavica nakon određenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vremena morala da uđe i pomogne Milici oko rolovanja šnicli. Uz pomoć mama Slavice, Milica je uspela da sa pripremom svog jela završi na vreme, a prema njenim rečima bila je veoma zadovoljna dobijenim rezultatom.

Vesna je u nabavci zaboravila ulje, koje je prema rečima mama Ljubice bilo najpotrebnije. Ali je to nije omelo da započne sa kuvanjem, a Vesninu grešku je ispravila mama Ljubica koja je nakon što je vreme to dozvolilo ušla i donela maslac. Iako sigurna u pripremi svog jela, Vesni je ipak bilo potrebno mišljenje mama Ljubice oko pripreme kotleta. Iako je imala peh u nabavci, Vesna je uspela da prevaziđe problem i dođe do svoje prve pobede u kulinarskom takmičenju.

Šta su spremali, ko je bio veštiji, kakva je bila prvobitna presuda i recepte naših takmičara saznajte ovde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pogledajte 40. epizodu kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje"

Izvor: B92, 23.Apr.2016, 17:52

Kulinarsko nadmetanje nastavilo se i u četrdesetoj epizodi kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje" koji možete pratiti svakog radnog dana u 17h na TV Prva...Kao pobednice prethodnog duela Vesna i mama Ljubica ovaj put su odlučile da prvo kuvanje prepuste svojim protivnicama Magdaleni i mama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.