Plavooki lepotan Henri Kavil ponovo slobodan

Izvor: Lepota i zdravlje, 14.Dec.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavooki lepotan Henri Kavil ponovo slobodan

Plavooki holivudski lepotan Henri Kavil, poznat po ulozi Supermena u filmu Čovek od čelika, ponovo je slobodan. On i dugogodišnja devojka Džina Karano su vezu prekinuli prošle nedelje.

Iako im nije prvi put da raskidaju, šuška se da sada misle ozbiljno. Bili su zajedno od 2012. godine, a više puta su pravili kratke pauze.

U jednoj od tih pauza, Henri je utehu pronašao u vezi sa glumicom Kejli Kvoko, poznatoj po ulozi Peni u seriji “Štreberi”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Henri je sa njom bio samo 10 dana, a Kejli je kasnije izjavila kako joj je ta kratka romansa obezbedila medijsku pažnju u kojoj uživa i danas.

Nakon toga se Henri vratio Džini, ali izgleda da nisu uspeli da prebrode sve probleme.

Autor: LifeContent, S.D.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.