Piling od limunade za blistavo lice

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Nov.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piling od limunade za blistavo lice

Umorna koža bez sjaja i siv ten u hladnijim danima nisu ništa neobično. Da bi licu vratili zanosan i blistav izgled, predlažemo vam da isprobate piling od limuna, meda, smeđeg šećera. Osim toga, biće vam potrebno i nekoliko kapi masinovog ulja.

Iscedite limun u posudu i uklonite sve koštice. Dodajte dvekašičice smeđeg šećera i jednu kašiku meda pa sve dobro promešajte.

Na očišćeno lice umasirajte 5-6 kapi maslinovog ulja kako bi pripremilo kožu za piling >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << koji sledi. Zatim piling nanesite na celo lice i utrljavajte ga kružnim pokretima (izbegavajte područje oko očiju i nozdrva).

Nakon urađenog pilinga, sve isperite mlakom vodom te na lice nanesite hidratantnu kremu koju inače koristite.

Izvor: index.hr

M.K.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.