Pevačica tvrdi: Kim Kardašijan i Bijonse promenile su pojam ženske lepote

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Avg.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica tvrdi: Kim Kardašijan i Bijonse promenile su pojam ženske lepote

Mlada pevačica Demi Lovato kaže da je zahvalna Kim Kardašijan i Bijonse što se više ne stidi svog tela.

“Kad sam ja odrastala, ugledala sam se na ljude koji su bili premršavi. Svima su se videle kosti i tad je to bilo moderno”, rekla je ona za “Access Hollywood”.

“Jako sam zahvalna zvezdama kao što su Bijonse ili Kim Kardašijan. One su potpuno promenile to kako današnje generacije vide lepotu. Stvarno mislim da su njih dve jako uticale na >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << to.”

Demi kaže kako zna da se mnogi zgražavaju od Kardašijanovih, ali ipak moli javnost da shvate da Kim i njene sestre čine i neke dobre stvari za mlade devojke.

“Mislite šta god želite o Kardašijanovima, ali zbog njih se mnoge žene sad osećaju prijatno u sopstvenoj koži i želela bih da se ta poruka čuje. Pogledajte Dženifer Lopez, Skarlet Johanson, Sofiju Vergaru, Bijonse”, zaključuje Demi.

Autor: Life Content

FOTO: SIPA

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Demi Lovato: Kim Kardašijan i Bijonse su promenili pojam lepote

Izvor: Blic, 31.Avg.2014

Pevačica i borac za prava devojaka i zdrav život Demi Lovato, istakla je kako su njena koleginica Bijonse, te starleta Kim Kardašijan pomogle da se promeni pojam lepote...Demi je zahvalna jer su uvele revoluciju u ono što njena generacija smatra lepim, jer su prije njih devojke širom sveta težile...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.