Pet sjajnih saveta za ulepšavanje sa kašikom za supu

Izvor: B92, 30.Mar.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet sjajnih saveta za ulepšavanje sa kašikom za supu

Jedno od njih je i obična kašika za supu. Saznajte šta sve možete da učinite s ovim "besplatnim" multifunkcionalnim kozmetičkim rekvizitom.

Protiv podočnjaka

Dve kašike stavite u zamrzivač na 5 minuta. Nakon toga, donji deo naslonite na oči i podočnjake te ih ostavite tako minut. Postupak ponovite po potrebi. Kašike deluju kao hladna obloga protiv otečenih očiju i podočnjaka.

Kao uvijač trepavica

Kašiku naslonite na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << donji rub oka tako da je dno kašike okrenuto van. Zatvorite oči i kašiku postepeno podižite obuhvativši sve trepavice. Trepavice lagano pritisnite uz kapak, zadržite položaj oko 30 sekundi i maknite kašiku.

Protiv mrlja od maskare

Pre nego započnete s nanošenjem maskare na donje trepavice, kašiku naslonite na donji kapak, ispod trepavica tako da joj je dno okrenuto prema van. Maskarom počešljajte trepavice. Kašika će da spreči preslikavanje maskare na kožu.

Za savršeni oblik obrva

Kašiku okrenite tako da joj dno bude okrenuto prema van i namestite tako da savršeno prati donji rub obrve. Senku nanesite na četkicu i lagano osenčite obrve. Kašika deluje poput šablone i zadržaće savršen oblik obrve.

Za savršeno nanošenje rumenila

Ako niste sigurni gde tačno da nanesete rumenilo na jagodičnu kost upotrebite trik sa kašikom. Naslonite kašiku na jagodicu i nasmijte se. Kašika mora tačno da sedne u ispupčeni deo lica. Pritisnite kašiku i pomerite je. Na mesto na koje je dno kašike selo nanosite rumenilo.

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pet sjajnih savjeta za uljepšavanje sa kašikom za supu

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Mar.2015

Jedno od njih je i obična kašika za supu. Saznajte šta sve možete da učinite s ovim "besplatnim" multifunkcionalnim kozmetičkim rekvizitom. Protiv podočnjaka Dvije kašike stavite u zamrzivač na 5 minuta. Nakon toga, donji dio naslonite na oči i podočnjake te ih ostavite tako minut. Postupak...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.